Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Česneková pomazánka se sýrem

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Gastro Menu Express a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595190700639
Data ze dne: 4. 3. 2020



Popis

Gastro-Česneková pomazánka se sýrem.

Složení

  • sůl
  • kukuřičný škrob
  • modifikovaný bramborový škrob
  • ocet kvasný lihový
  • jedlá sůl
  • vaječné žloutky
  • sýr eidam - 22%
  • smetana
  • máslo
  • mléko
  • sušená syrovátka
  • cukr
  • česnek sušený - 4%
  • sýry
  • řepkový olej
  • pitná voda

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 376 kcal 452 kcal 18 %
1575 kJ 1890 kJ
Bílkoviny 7 g 8.4 g 11 %
Sacharidy 2.8 g 3.36 g 3 %
z toho cukry 1.8 g 2.16 g
Tuky 38 g 45.6 g 54 %
nasycené 4.4 g 5.28 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 1.92 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?