Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Cream Spread herbs

18
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Karwendel-Werke Huber GmbH & CO.KG
Dodavatel: Penny market s.r.o.
EAN: 4388860106749
Data ze dne: 29. 11. 2018



Popis

pomazánka z měkkého sýru s bylinkami

Složení

  • měkký sýr - 73%
  • smetana
  • byliny - 3,9%
  • - pažitka
  • - kopr
  • - petržel
  • sušená cibule
  • sušený česnek
  • jedlá sůl
  • mléčné bílkoviny
  • modifikovaný škrob
  • želatina
  • dextróza

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 205 kcal 0 kcal 10 %
859 kJ 0 kJ
Bílkoviny 5.6 g 0 g 9 %
Sacharidy 3.2 g 0 g 4 %
z toho cukry 3.1 g 0 g
Tuky 19 g 0 g 27 %
nasycené 13 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.05 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?