Tuňákový salát na mexický způsob
Popis
S červenými fazolemi, kukuřicí s červenou paprikou, pikantní.
Tuňák pruhovaný (Katsuwonus pelamis), způsob produkce: uloveno v moři háčky a šňurami, kruhovými zátahovými sítěmi a čeřeny (košelkové nevody).
Oblast odlovu: FAO č. 34, FAO č. 51, FAO č. 57, FAO č. 6, FAO č. 71, FAO č. 77, FAO č. 81, FAO č. 87.
Složení
-
tuňák pruhovaný
- Katsuwonus pelamis, 25%
-
červené fazole
- 23%
-
kukuřice
- 17%
-
červená paprika
- 9%
-
pitná voda
-
mrkev
-
cibule
-
slunečnicový olej
-
jedlá sůl
-
cukr
-
přírodní aroma
-
sušené chilli
Podrobné hodnocení
| Kritérium |
Poznámka |
Body |
| Loga |
nejsou |
0 |
| Konkrétní země původu/výrobce |
Francie |
5 |
| Éčka |
aditiva se skóre 0 |
10 |
| Konkrétní požadavky na složení |
nehodnotí se |
2 |
| Uvedeno zdravotní tvrzení |
- neuvedeno - |
0 |
| Uvedeno výživové tvrzení |
- neuvedeno - |
0 |
| Obsah přidaných dusitanů |
- neuvedeno - |
0 |
| Obsahuje složku "extrakt z droždí" |
- neuvedeno - |
0 |
| Obsah blíže neurčeného aroma |
přírodní |
3 |
| Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk |
neobsahuje |
0 |
| Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu |
neobsahuje |
0 |
| |
Celkem: |
20
|
Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.
Nutriční hodnoty
Navrhnout změnu
* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku