Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vepřová paštika

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Whalley s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20837198
Data ze dne: 9. 3. 2023


bez lepku

Popis

Hrubá vepřová paštika. Sterilovaný masný výrobek - konzerva.

Složení

  • vepřové maso - 50%
  • vepřové sádlo
  • vepřová játra
  • vepřové boby
  • masový vývar
  • - pitná voda
  • - vepřové sádlo
  • - vepřové maso
  • solící směs
  • - jedlá sůl
  • bramborový škrob
  • sušená kořenová zelenina
  • maltodextrin
  • směs koření
  • - zázvor
  • - skořice
  • extrakt koření

Alergeny

  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 50% masa, podíl jater neuveden 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 255 kcal 191 kcal 12 %
1065 kJ 798.75 kJ
Bílkoviny 13 g 9.75 g 20 %
Sacharidy 2.9 g 2.175 g 3 %
z toho cukry 0.6 g 0.45 g
Tuky 22 g 16.5 g 31 %
nasycené 8 g 6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.55 g 1.1625 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Hodnocení výživové politiky

NOURISHING policy index - Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejného…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?