Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jemný zrníčkový krájený chléb bez lepku

8
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Dr. Schär AG / SPA
EAN: 8008698024140
Data ze dne: 17. 1. 2022


bez lepku bez laktózy

Popis

Potravina speciálně připravená pro osoby trpící nesnášenlivostí lepku.

Složení

  • pitná voda
  • kukuřičný škrob
  • rýžová mouka
  • rostlinná vláknina
  • - psyllium
  • - citrusové plody
  • lněné semínko - 2,8%
  • slunečnicový olej
  • sójová bílkovina
  • slunečnicové semínko - 1,7%
  • pekařské droždí
  • prosné semeno - 1,1%
  • jedlá sůl
  • cukr

Alergeny

  • soja
  • stopy hořčice
  • stopy lupiny (vlčího bobu)


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
25 g
% DDD
Energie 236 kcal 59 kcal 11 %
989 kJ 247.25 kJ
Bílkoviny 3.6 g 0.9 g 6 %
Sacharidy 40 g 10 g 44 %
z toho cukry 7 g 1.75 g
Tuky 4.9 g 1.225 g 7 %
nasycené 0.6 g 0.15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 8 g 2 g
Sůl 1.1 g 0.275 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?