Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Laura Bageta s bylinkovým máslem

18
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Farmland Snacks GmbH, Německo
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4034900036841
Data ze dne: 14. 6. 2019



Popis

Bageta s bylinkovým máslovým přípravkem, běžné pečivo pšeničné, k dopečení, chlazené.

Složení

  • Bageta
  • - pšeničná mouka
  • - voda
  • - kvasnice
  • - jedlá sůl
  • - žitná mouka
  • - pšeničná sladová mouka
  • - pšeničný lepek
  • - přírodní aroma
  • bylinkový máslový přípravek - 17%
  • - máslo - 75%
  • - cibule
  • - petržel
  • - česnek
  • - jedlá sůl
  • - škrob
  • - přírodní česnekové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
175 g
% DDD
Energie 297 kcal 520 kcal 14 %
1243 kJ 2175.25 kJ
Bílkoviny 8.1 g 14.175 g 12 %
Sacharidy 40 g 70 g 44 %
z toho cukry 2.3 g 4.025 g
Tuky 11 g 19.25 g 16 %
nasycené 7.7 g 13.475 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 2.45 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?