Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Laura Bageta s bylinkovým máslem

18
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Farmland Snacks GmbH, Německo
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4034900036841
Data ze dne: 14. 6. 2019



Popis

Bageta s bylinkovým máslovým přípravkem, běžné pečivo pšeničné, k dopečení, chlazené.

Složení

  • Bageta
  • - pšeničná mouka
  • - voda
  • - kvasnice
  • - jedlá sůl
  • - žitná mouka
  • - pšeničná sladová mouka
  • - pšeničný lepek
  • - přírodní aroma
  • bylinkový máslový přípravek - 17%
  • - máslo - 75%
  • - cibule
  • - petržel
  • - česnek
  • - jedlá sůl
  • - škrob
  • - přírodní česnekové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
175 g
% DDD
Energie 297 kcal 520 kcal 14 %
1243 kJ 2175.25 kJ
Bílkoviny 8.1 g 14.175 g 12 %
Sacharidy 40 g 70 g 44 %
z toho cukry 2.3 g 4.025 g
Tuky 11 g 19.25 g 16 %
nasycené 7.7 g 13.475 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 2.45 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nebojte se drůbežího masa a vajec!

Vysocepatogenní ptačí chřipka se sice šíří Evropou, ale kromě zdražování z…

Máte rádi utopence?

Domácí nebo kupované? Ať tak či tak, tak vždy záleží nejen na kvalitě uzeniny,…

Kontroly olivových olejů

Státní zemědělské a potravinářská inspekce (SZPI)kromě pravidelných kontrol…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?