Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pesto bazalkové s rajčaty

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ARISI GIACOMO & FIGLI s.r.l.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8007510006005
Data ze dne: 29. 11. 2016



Popis

Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.

Složení

  • bazalka - 35%
  • rajčata - 34%
  • slunečnicový olej - 17%
  • kešu oříšky
  • jedlá sůl
  • sýr - Parmigiano Reggiano CHOP
  • - mléko - tepelně neošetřené
  • - jedlá sůl
  • - syřidlo
  • česnek

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
130 g
% DDD
Energie 209 kcal 271 kcal 10 %
873 kJ 1134.9 kJ
Bílkoviny 4.1 g 5.33 g 6 %
Sacharidy 5.7 g 7.41 g 6 %
z toho cukry 5.7 g 7.41 g
Tuky 17.9 g 23.27 g 26 %
nasycené 1.7 g 2.21 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.9 g 3.77 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?