Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pesto z bazalky

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Ed. Haas CZ s.r.o.
EAN: 9004698451121
Data ze dne: 16. 4. 2021



Popis

Studená omáčka neemulgovaná.

Složení

  • slunečnicový olej - 39%
  • bazalka - 31%
  • sýr grana padano
  • - kravské mléko
  • - jedlá sůl
  • - syřidlo
  • - stopy vajec
  • strouhané kešu ořechy
  • jedlá sůl
  • sýr pecorino romano
  • - ovčí mléko
  • - jedlá sůl
  • - syřidlo
  • piniové oříšky
  • extra panenský olivový olej
  • cukr
  • česnek

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
135 g
% DDD
Energie 471 kcal 635 kcal 23 %
1969 kJ 2658.15 kJ
Bílkoviny 7.1 g 9.585 g 11 %
Sacharidy 3.6 g 4.86 g 4 %
z toho cukry 2.7 g 3.645 g
Tuky 48 g 64.8 g 69 %
nasycené 7.6 g 10.26 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.2 g 4.32 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…

Pravidla pro reklamace nedostatků potravin

Červík v jablku? Nebo šunka, která byla po rozbalení oslizlá a zapáchala? Nebo…

Test bílých jogurtů

Vzhledem k tomu, že leden bývá měsícem předsevzetí a jedním z velmi častých je…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?