Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Hummus s florinskými paprikami a chilli

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Řecko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Delmart s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20147969
Data ze dne: 24. 9. 2019


bez lepku

Popis

Delmart-Hummus s florinskými paprikami a chilli.

Složení

  • cizrna - 45%
  • sezamová pasta
  • slunečnicový olej
  • voda
  • pečené florinské papriky - 7%
  • cukr
  • jedlá sůl
  • olivový olej extra panenský - 1%
  • česnek
  • chilli - 0,3%
  • mletý pepř černý

Alergeny

  • sezam
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy ryb
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Řecko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 312 kcal 623 kcal 15 %
1304 kJ 2608 kJ
Bílkoviny 7.9 g 15.8 g 12 %
Sacharidy 6.8 g 13.6 g 8 %
z toho cukry 1.2 g 2.4 g
Tuky 27 g 54 g 39 %
nasycené 3.6 g 7.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?