Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pomazánka nivová

7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Billa spol.s.r.o.
EAN: 8590345400136
Data ze dne: 16. 7. 2020



Popis

Bez přídavku látek zvýrazňujících chuť a vůni Obsah sýru Niva 40%

Složení

  • cukr
  • tvaroh
  • sušené odstředěné mléko
  • bramborový škrob
  • ocet kvasný lihový
  • sýr Niva - 40%
  • pasterovaný vaječný žloutek
  • pitná voda
  • přírodní sýry
  • řepkový olej
  • smetana
  • - kultura Penicilium roqueforti
  • - mlékařské kultury
  • - jedlá sůl
  • - mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 336 kcal 0 kcal 16 %
1406 kJ 0 kJ
Bílkoviny 9.1 g 0 g 14 %
Sacharidy 3.7 g 0 g 4 %
z toho cukry 2.9 g 0 g
Tuky 32 g 0 g 46 %
nasycené 11 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.6 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?