Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pomazánka s červenou řepou

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595190711222
Data ze dne: 5. 7. 2020


bez lepku bez GMO bez laktózy

Popis

Vegan pomazánka z červené řepy. Veganská lahůdková pomazánka.

Složení

  • červená řepa - 40%
  • sójové boby
  • řepkový olej
  • pitná voda
  • křen - 9%, obshahuje siřičitany
  • cibule - obsahuje siřičitany
  • cukr
  • jedlá sůl
  • ocet kvasný lihový
  • citronová šťáva
  • koření
  • česnek
  • hořčičné semeno
  • kukuřičný škrob

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 141 kcal 169 kcal 7 %
590 kJ 708 kJ
Bílkoviny 4.3 g 5.16 g 7 %
Sacharidy 4 g 4.8 g 4 %
z toho cukry 2.3 g 2.76 g
Tuky 12 g 14.4 g 17 %
nasycené 1.1 g 1.32 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 1.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?