Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Třená niva

7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ATLANTIK PRODUKT Třešňák s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8590421034019
Data ze dne: 20. 7. 2020



Popis

Pomazánka

Složení

  • - kvasný ocet lihový
  • sůl
  • škrob
  • sušená syrovátka
  • sušené mléko
  • cukr
  • zakysaná smetana
  • tvaroh
  • - vaječný žloutek sušený
  • Niva - 36%
  • - sůl
  • - cukr
  • - voda
  • - řepkový olej
  • majóneza
  • - ušlechtilá plísen Penicillium roqueforti
  • - čistá mlékárenská kultura
  • - jedlá sůl
  • - mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy ryb
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 319 kcal 479 kcal 15 %
1336 kJ 2004 kJ
Bílkoviny 12 g 18 g 18 %
Sacharidy 4.8 g 7.2 g 5 %
z toho cukry 3.6 g 5.4 g
Tuky 29 g 43.5 g 41 %
nasycené 10 g 15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 3.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Konec titanové běloby!

E 171 - oxid titaničitý neboli titanová běloba mizí ze seznamu povolených…

Jak je to se spotřebou potravin?

U spotřeby kterých potravin došlo k výraznému nárůstu, u kterých se spotřeba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?