Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Třená niva

7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ATLANTIK PRODUKT Třešňák s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8590421034019
Data ze dne: 20. 7. 2020



Popis

Pomazánka

Složení

  • - kvasný ocet lihový
  • sůl
  • škrob
  • sušená syrovátka
  • sušené mléko
  • cukr
  • zakysaná smetana
  • tvaroh
  • - vaječný žloutek sušený
  • Niva - 36%
  • - sůl
  • - cukr
  • - voda
  • - řepkový olej
  • majóneza
  • - ušlechtilá plísen Penicillium roqueforti
  • - čistá mlékárenská kultura
  • - jedlá sůl
  • - mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy ryb
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 319 kcal 479 kcal 15 %
1336 kJ 2004 kJ
Bílkoviny 12 g 18 g 18 %
Sacharidy 4.8 g 7.2 g 5 %
z toho cukry 3.6 g 5.4 g
Tuky 29 g 43.5 g 41 %
nasycené 10 g 15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 3.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Červi jako nová pochoutka?

Členské státy Evropské unie (EU) schválily návrh Evropské komise (EK), který…

Zdravé pečení?

Zdravý koláč? Záleží, co za koláč upečete. Pokud vyměníte bílý cukr za třtinový…

Je libo kozí sýr?

Někomu voní, jiným smrdí...jedni ho milují, jiní nemusí...inu kozí sýr. A jak…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?