Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Třená niva pomazánka

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Gastro Menu Express a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595190712656
Data ze dne: 20. 5. 2020



Popis

sýrová pomazánka

Složení

  • - ušlechtilá plíseň
  • cukr
  • - jedlá sůl
  • - máslo
  • - smetana
  • - sušené mléko
  • - sušená syrovátka
  • - sýry
  • - pitná voda
  • tavený sýr
  • majóneza
  • - syřidlo
  • - mlékárenská kultura
  • - jedlá sůl
  • - mléko
  • sýr Niva - 33%
  • - jedlá sůl
  • - ocet kvasný lihový
  • - sušené vaječné žloutky
  • - pitná voda
  • - řepkový olej

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 440 kcal 1 760 kcal 21 %
1841 kJ 7364 kJ
Bílkoviny 8.3 g 33.2 g 13 %
Sacharidy 4.1 g 16.4 g 5 %
z toho cukry 2.8 g 11.2 g
Tuky 44 g 176 g 63 %
nasycené 10 g 40 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 7.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?