Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Knedlíčková polévka

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Náhlík a Náhlík, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594066410849
Data ze dne: 19. 4. 2022



Popis

Konzerva.

Složení

  • vývar
  • voda
  • vepřové kůže - 11%
  • ječné kroupy - 7%
  • sušená vepřová krev
  • koření a kořenící směs
  • - bílkovinový hydrolyzát
  • - dextróza
  • - slunečnicový olej
  • česnek
  • jedlá sůl

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy lepku
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
650 g
% DDD
Energie 31 kcal 202 kcal 1 %
130 kJ 845 kJ
Bílkoviny 2.7 g 17.55 g 4 %
Sacharidy 4.7 g 30.55 g 5 %
z toho cukry 0.6 g 3.9 g
Tuky 0.4 g 2.6 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.65 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 9.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?