Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

High protein pudding vanilka

8
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Fude + Serrahn Milchprodukte GmbH & Co. KG
EAN: 4056489216155
Data ze dne: 27. 12. 2021


bez lepku bez laktózy

Popis

Puding s vanilkovou přáchutí se sladidly, s vysokým obsahem bílkovin.

Složení

  • odstředěné mléko
  • mléčná bílkovina
  • smetana
  • modifikovaný škrob
  • extrakt světlice barvířské
  • přírodní vanilkové aroma
  • přírodní aroma
  • laktáza - enzym

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah bílkovin, bez přidaného cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 76 kcal 151 kcal 4 %
316 kJ 632 kJ
Bílkoviny 10 g 20 g 15 %
Sacharidy 5.2 g 10.4 g 6 %
z toho cukry 4 g 8 g
Tuky 1.5 g 3 g 2 %
nasycené 1 g 2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.12 g 0.24 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Bez přídavku cukrů
  • S vysokým obsahem bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?