| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 27.06.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 50 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
			
				
				
				
				
		
								
									BIO Italská sůl česneková
								
								
								Jedlá česneková sůl - mletá
							
								
									Sůl himalájská růžová jemná
								
								
								Sůl himalájská růžová jemná
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 36,19 g | 46,12 g | 7,10 g | 1 757,33 kJ (420 kcal) | 
| celkově | 144,77 g | 184,48 g | 28,40 g | 7 029,30 kJ (1679 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory zbavíme slupky, nakrájíme na kolečka a vaříme s kmínem do měkka. Omyté kuřecí plátky okořeníme, osolíme a lehce naklepeme. Uvařené brambory rozprostřeme na pečícím papíru vyloženém na plechu, na ně položíme naklepané a okořeněné kuřecí kousky, plátkový sýr a na vrch dáme na kolečka pokrájená rajčata. Dáme vše zapéct.
Přidat komentář