| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 26.09.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | 30 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Zeleninový vývar Brodo vegetale
								
								
								Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
							
								
									Zeleninový vývar
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno. 
							
								
									Zeleninový vývar pálivý
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Veto Vegi steak
								
								
								Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 25,44 g | 15,31 g | 4,53 g | 874,50 kJ (209 kcal) | 
| celkově | 50,88 g | 30,62 g | 9,06 g | 1 748,99 kJ (418 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejdříve si připravíme zeleninový vývar, do kterého asi na 30 min. namočíme sojové kostky. Pokud jsou kostky i po 30 min. příliš tuhé, krátce je povaříme.Na oleji orestujeme scezené sojové kostky, přidáme mraženou čínskou zeleninu a krátce podusíme. Nakonec dochutíme sojovou omáčkou, pepřem (chilli) a podáváme nejlépe s rýží.
Přidat komentář