Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečené zelí
Autor: neznámý
Datum přidání 17.02.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 50 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrníček rýže (uvařené)
  • 400 g červených fazolí v rajčatové omáčce
  • 150 g strouhaného sýru (bez barviva)
  • 1/4 zelí
  • 1 mrkev 
  • 1 cibule
  • 2 lžíce kukuřičné strouhanky
  • 3 lžice umeocta
  • 2 lžíce kari koření
  • kudrnaté petrželky
  • 1 plátek másla
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Cibulku zpěníme na másle, přidáme nadrobno pokrájené zelí, nastrouhanou mrkev, okořeníme a podusíme. Nakonec přimícháme rýži, fazole a zahustíme strouhankou. Směs rozprostřeme do máslem vymazané zapékací misky a posypeme sýrem. Pečeme dorůžova na 180 stupňů. 

Tipy na vylepšení

Rýži můžete nahradit těstovinami. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty