Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tuňákový salát WESTERN

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Thajsko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: GASTON, s.r.o.
EAN: 8595241502717
Data ze dne: 13. 10. 2022



Popis

Sterilovaná konzerva. Oblasti lovu FAO 51, 57 (Indický oceán). FAO 61, 67, 71, 77, 81, 87 (Tichý oceán) Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny - košelkové nevody.

Složení

  • trhané maso z tuňáka pruhovaného - 25%
  • kukuřice - 22%
  • rajčata - 12%
  • mrkev - 11%
  • pitná voda
  • hrášek - 7%
  • slunečnicový olej
  • cukr
  • ocet kvasný lihový
  • tapiokový škrob
  • jedlá sůl
  • kukuřičný škrob

Alergeny

  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Thajsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
185 g
% DDD
Energie 130 kcal 241 kcal 6 %
544 kJ 1006.4 kJ
Bílkoviny 8.6 g 15.91 g 13 %
Sacharidy 10.8 g 19.98 g 12 %
z toho cukry 5.2 g 9.62 g
Tuky 5.8 g 10.73 g 8 %
nasycené 0.9 g 1.665 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 2.22 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?