Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Zavináče v nálevu

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ATLANTIK PRODUKT Třešnák s.r.o.
Dodavatel: Albert Česká republika, s.r.o.
EAN: 8590421052693
Data ze dne: 29. 3. 2022



Popis

Výrobek z marinovaných sleďů ve sladkokyselém nálevu. Způsob produkce: odlov v moři, oblast odlovu: severovýchodní Atlantik FAO 27, podoblast: 27.2a (Norské moře), kategorie lovného zařízení: pelagické vlečné sítě nebo vlečné sítě pro střední vodu.

Složení

  • zavináče - 55%
  • - marinovaný sleď obecný - Clupea harengus, 68%
  • - sleď obecný
  • - pitná voda
  • - kvasný ocet lihový
  • - jedlá sůl
  • marinovaná cibule - 32%
  • - cibule
  • - ocet kvasný lihový
  • - jedlá sůl
  • - nálev - 45%
  • - pitná voda - v nálevu
  • - kvasný ocet lihový - v nálevu
  • - jedlá sůl - v nálevu
  • - koření - v nálevu

Alergeny

  • ryby
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 182 kcal 728 kcal 9 %
761 kJ 3044 kJ
Bílkoviny 10 g 40 g 15 %
Sacharidy 5.1 g 20.4 g 6 %
z toho cukry 3.7 g 14.8 g
Tuky 14 g 56 g 20 %
nasycené 4.1 g 16.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.02 g 8.08 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?