Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Malokarpatský salám

19
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kmotr - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007480870
Data ze dne: 14. 6. 2020


bez lepku

Popis

Trvanlivý tepelně neopracovaný masový výrobek, krájený.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřová slanina
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • dextróza
  • koření
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 0
Konkrétní požadavky na složení 140g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 391 kcal 293 kcal 19 %
1635 kJ 1226.25 kJ
Bílkoviny 21 g 15.75 g 32 %
Sacharidy 3.4 g 2.55 g 4 %
z toho cukry 0.3 g 0.225 g
Tuky 33 g 24.75 g 47 %
nasycené 11 g 8.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.8 g 2.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?