Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pikantní salám

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: H. & E. Reinert Westfälische Privat-Fleischerei GmbH
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20092818
Data ze dne: 19. 5. 2020


bez lepku

Popis

Dulano Pikantní salám. Masný výrobek tepelně neopracovaný, krájený, uzený.

Složení

  • vepřové maso
  • jedlá sůl s jódem
  • maltodextrin
  • koření
  • chilli
  • startovací kultura
  • kouř z bukového dřeva

Alergeny

  • stopy hořčice


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka bez dalších aditiv, dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 122g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 351 kcal 702 kcal 17 %
1468 kJ 2936 kJ
Bílkoviny 19.8 g 39.6 g 30 %
Sacharidy 1 g 2 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 30 g 60 g 43 %
nasycené 12 g 24 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4 g 8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?