Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pomlázkový salám

29 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kmotr - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007482164
Data ze dne: 23. 3. 2018


bez lepku

Popis

Fermentovaný masný výrobek

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • koření
  • extrakty koření
  • dextróza
  • extrakt aceroly
  • sušený glukózový sirup
  • sušená zelenina
  • - cibule
  • - sušené paprikové floky - červené, zelené
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 135g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 29

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
290 g
% DDD
Energie 527 kcal 1 528 kcal 25 %
2204 kJ 6391.6 kJ
Bílkoviny 19 g 55.1 g 29 %
Sacharidy 1.8 g 5.22 g 2 %
z toho cukry 0.5 g 1.45 g
Tuky 50 g 145 g 71 %
nasycené 17 g 49.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.8 g 8.12 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Severská výživová doporučení

Každý stát/region má nějaká výživová doporučení. pojďme se podívat, jak jsou na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?