Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salám paprikáš

Údaje o potravině

Hmotnost: 100 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Bivoj a.s.
Dodavatel: Penny market s.r.o.
Privátní značka: Řezníkův talíř
Data ze dne: 26.7.2018
Čárový kód EAN: 8595010301794
Obaly: ostatní Ostatní
492 Čteme etikety za vás



Popis

Trvanlivý masný výrobek fermentovaný

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 492 kcal 492 kcal 24 %
2058 kJ 2058 kJ
Bílkoviny 22 g 22 g 34 %
Sacharidy 1 g 1 g 1 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 39 g 39 g 56 %
nasycené 15 g 15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.3 g 3.3 g

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga česká potravina, cechovní norma 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 135g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?