Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salám Pepé

15
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007482645
Data ze dne: 16. 2. 2020


bez lepku

Popis

Pepé, trvanlivý fermentovaný výrobek. Masný výrobek trvanlivý. Nejedlé střívko. Na 100 g výrobku bylo použito 130 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • vepřová kůže
  • dextróza
  • extrakt z červeného vína
  • extrakt z červené řepy
  • koření
  • extrakty koření
  • floky papriček Jalapenos - 0,6%
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 0
Konkrétní požadavky na složení 130g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
460 g
% DDD
Energie 522 kcal 2 403 kcal 25 %
2186 kJ 10055.6 kJ
Bílkoviny 22 g 101.2 g 34 %
Sacharidy 2.3 g 10.58 g 3 %
z toho cukry 0.3 g 1.38 g
Tuky 48 g 220.8 g 69 %
nasycené 20 g 92 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.5 g 16.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?