Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Paprikáš krájený

Údaje o potravině

Hmotnost: 100 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Krahulík - MASOZÁVOD Krahulčí, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 8.1.2019
Čárový kód EAN: 4049727001187
Obaly: ostatní Ostatní
486 Čteme etikety za vás



Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný, špičková kvalita

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 486 kcal 486 kcal 23 %
2034 kJ 2034 kJ
Bílkoviny 22 g 22 g 34 %
Sacharidy 1.6 g 1.6 g 2 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 44 g 44 g 63 %
nasycené 13 g 13 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.5 g 0.5 g
Sůl 3.4 g 3.4 g

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 135g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám nižší jak povolený limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Radioporadna Český rozhlas Hradec Králové

Tentokrát o marmeládě, džemu a skladování potravin.

10 pravidel WHO

Základní pravidla pro uchování nezávadnosti potravin.

Aplikace FÉR potravina v novém

Do konce tohoto týdne pro oba systémy (Android i iOS) bude k dispozici…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?