Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Šlehačka v prášku

Údaje o potravině

Hmotnost: 30 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Amylon,a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 13.1.2019
Čárový kód EAN: 8594006661027, 8594006661010
137



Popis

instantní směs pro přípravu šlehačky

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
30 g
% DDD
Energie 137 kcal 41 kcal 7 %
575 kJ 172.5 kJ
Bílkoviny 3.1 g 0.93 g 5 %
Sacharidy 18 g 5.4 g 20 %
z toho cukry 13 g 3.9 g
Tuky 5.9 g 1.77 g 8 %
nasycené 0.8 g 0.24 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.08 g 0.024 g

Složení

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • může obsahovat stopy lepku
  • stopy vajec


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?