Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lahůdka z kysané smetany

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MADETA a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593803148168
Data ze dne: 14. 2. 2021



Popis

Zakysaná smetana na čokoládě s oříšky

Složení

  • smetana
  • čokoládové složky - 18%
  • - cukr
  • - voda
  • - kakao
  • - lískový oříšek - 4,5%
  • - čokoláda - 0,8%
  • - kakaová hmota
  • - cukr
  • - kakaové máslo
  • - přírodní vanilkové aroma
  • - citrónový koncentrát
  • - přírodní aroma
  • mlékařská kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • stopy vajec
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 18% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
130 g
% DDD
Energie 155 kcal 202 kcal 7 %
649 kJ 843.7 kJ
Bílkoviny 2.5 g 3.25 g 4 %
Sacharidy 15 g 19.5 g 17 %
z toho cukry 14 g 18.2 g
Tuky 9.5 g 12.35 g 14 %
nasycené 6.3 g 8.19 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.13 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?