Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mini bake rolls- česnek,parmazán

10
Země výroby: Evropská unie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Chipita CZ s.r.o.
EAN: 5201360640249
Data ze dne: 12. 1. 2018



Popis

Křupavé pečivo s příchutí parmazánu, česneku a bylinek

Složení

  • pšeničná mouka
  • palmový olej
  • jedlá sůl
  • směs koření - 1,5%
  • - sušená syrovátka
  • - aroma
  • - sušená cibule
  • - česnekový prášek - 5%
  • - bylinky - 2%
  • maltodextrin
  • cukr
  • parmezán - 1%
  • droždí
  • sójová mouka

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy celeru
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 451 kcal 361 kcal 22 %
1888 kJ 1510.4 kJ
Bílkoviny 14 g 11.2 g 22 %
Sacharidy 63 g 50.4 g 70 %
z toho cukry 6 g 4.8 g
Tuky 15 g 12 g 21 %
nasycené 7 g 5.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.4 g 1.92 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?