Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

NAMEX SUPER RING

-3
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Namex s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588000013043
Data ze dne: 13. 4. 2019



Popis

Extrudovaný výrobek aromatizovaný s příchutí sýrovo-cibulovou. Solený.

Složení

  • kukuřičná krupice
  • slunečnicový olej
  • bramborová moučka
  • ochucující směs - 5%
  • - pšeničná strouhanka
  • - jedlá sůl
  • - sušená cibule - 12%
  • - sušená petrželka
  • - aroma sýru - 9% (obsahuje sýr 0,5%, lepek a mléko)
  • - extrakt koření

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy celeru
  • stopy sóji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 556 kcal 334 kcal 27 %
2327 kJ 1396.2 kJ
Bílkoviny 5.4 g 3.24 g 8 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry 13.4 g 8.04 g
Tuky 37.2 g 22.32 g 53 %
nasycené 4.2 g 2.52 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.2 g 1.32 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?