Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Smažený bramborový snack

7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ÚSOVSKO FOOD a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8009926007058
Data ze dne: 1. 1. 2021



Popis

Smažený bramborový snack s příchutí sýra.

Složení

  • bramborové vločky - 34,4%
  • bramborový škrob - 34,4%
  • palmový olej - rostlinný olej
  • slunečnicový olej - rostlinný olej
  • ochucující směs
  • - sýrové aroma - 0,7%
  • - přírodní aroma
  • - syrovátka
  • - jedlá sůl
  • - rostlinný tuk
  • - glukózový sirup
  • - mléčné bílkoviny
  • jedlá sůl
  • cukr

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru
  • stopy lepku
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 489 kcal 0 kcal 24 %
2046 kJ 0 kJ
Bílkoviny 3.1 g 0 g 5 %
Sacharidy 66.3 g 0 g 74 %
z toho cukry 0.5 g 0 g
Tuky 23.9 g 0 g 34 %
nasycené 11.5 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.1 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Co do mikulášské punčochy?

Mikulášská, případně svatobarborská nadílka se blíží. Nevíte si rady co bude…

Označování potravin

Údaje uváděné na obalech potravin jsou pro spotřebitele základním zdrojem…

Místo klasického plastu obaly z biocelulózy?

Plastové obaly potravin představují podstatnou část odpadních plastů na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?