Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sojolka Sojová omáčka

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Daniel Harušťák - SOJAPRODUKT s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588002767135
Data ze dne: 23. 4. 2020


bez lepku

Popis

Soja product. SOJOLKA Studená emulgovaná sójová omáčka.

Složení

  • voda
  • řepkový olej - 28%
  • sójová bílkovina - 1%
  • kukuřičný škrob
  • cukr
  • ocet kvasný lihový
  • hořčice
  • - pitná voda
  • - hořčičné semeno
  • - ocet kvasný lihový
  • - jedlá sůl
  • - kurkuma
  • jedlá sůl

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • soja
  • stopy laktózy
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 289 kcal 433 kcal 14 %
1208 kJ 1812 kJ
Bílkoviny 0.48 g 0.72 g 1 %
Sacharidy 9.42 g 14.13 g 10 %
z toho cukry 1.84 g 2.76 g
Tuky 28.1 g 42.15 g 40 %
nasycené 2.11 g 3.165 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.31 g 1.965 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?