Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sušenky se skořicí a kakaem

9
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: PERNÍK s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594040457440
Data ze dne: 6. 3. 2021


bez lepku bez laktózy

Popis

Bez lepku.

Složení

  • rostlinný olej a tuk palmový
  • - palmový tuk
  • - rostlinný tuk
  • - pitná voda
  • - jedlá sůl
  • - přírodní aroma
  • cukr
  • pšeničný deproteinovaný škrob - bez lepku
  • rýžová mouka
  • kukuřičná mouka
  • glukózový sirup
  • pohanková mouka
  • sušené vaječné žloutky
  • skořice - 0,3%
  • aroma

Alergeny

  • stopy lupiny (vlčího bobu)
  • stopy mléka
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 430 kcal 602 kcal 21 %
1800 kJ 2520 kJ
Bílkoviny 2.6 g 3.64 g 4 %
Sacharidy 64 g 89.6 g 71 %
z toho cukry 22 g 30.8 g
Tuky 18 g 25.2 g 26 %
nasycené 8.8 g 12.32 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.23 g 0.322 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jíst zdravě neznamená jíst draze

Káva o čtvrté - diskusní pořad Českého rozhlasu - stanice Dvojka.

Co nám (ne)říká Nutri-Score

Snaha o zjednodušení orientace v nabídce potravin je mnoho a hlavně v každé…

Nesmysl nebo pravda?

Kyselinotvorné a zásadotvorné potraviny, skutečně nám změní pH těla? Jak je to…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?