Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

HRAŠKA lahodná hrachová směs na obalování

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ceria s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 17.4.2019



Popis

Směs na obalování. Vysoký obsah vlákniny. Zdroj hořčíku, zinku, železa a draslíku.

Složení

  • hrách - 70%
  • kukuřice
  • rýže
  • proso
  • česnek
  • sůl - s obsahem 40% draslíku
  • směs koření
  • chilli

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 350 kcal 0 kcal 17 %
1466 kJ 0 kJ
Bílkoviny 17 g 0 g 26 %
Sacharidy 57 g 0 g 63 %
z toho cukry 1.9 g 0 g
Tuky 3.6 g 0 g 5 %
nasycené 0.9 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 9.4 g 0 g
Sůl 2.5 g 0 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
draslík 1400 mg 2000 mg
hořčík 70.8 mg 375 mg
železo 3.6 mg 14 mg
zinek 2.8 mg 10 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…

S Černými ovcemi jsme ochutnali paštiky...

Spolu s týmem Černých ovcí jsme ochutnali 8 játrových paštik. jak chutnaly? tak…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?