Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Camembert

Údaje o potravině

Hmotnost: 150 g
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Agro Tami a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 2.2.2019
Čárový kód EAN: 20935016
297 Čteme etikety za vás



Popis

měkký zrající plnotučný sýr s bílou plísní

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 298 kcal 446 kcal 14 %
1245 kJ 1867.5 kJ
Bílkoviny 21 g 31.5 g 32 %
Sacharidy 1.6 g 2.4 g 2 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 23 g 34.5 g 33 %
nasycené 15 g 22.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.2 g 3.3 g

Složení

  • pasterované mléko
  • jedlá sůl
  • syřidlo
  • mlékárenské kultury
  • ušlechtilá plíseň Penicillium candidum

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Pozor na šproty!!!

Tisková zpráva SVS ze dne 15. 7. 2019 – stahují se z trhu uzené šproty v oleji,…

Himalájská sůl

Himalájská sůl - zázrak, nebo předražený nesmysl?

Tavené sýry a klamání zákazníka!

Tváří se jako přírodní, ale opakovaně se v nich objevily fosfáty. O jaké sýry…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?