Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Petrovický hermelín

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Veleslav Hattlmann
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594037570022
Data ze dne: 28. 1. 2018



Popis

Pikantní nakládaný sýr

Složení

  • hermelín - 90%
  • - mléko
  • - smetana
  • - jedlá sůl
  • - ušlechtilá plíseň Penicillium candidum
  • česnek
  • feferonky
  • směs koření - obsah celeru, hořčice, sezamu
  • slunečnicový olej

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy sezamu


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 301 kcal 602 kcal 14 %
1260 kJ 2520 kJ
Bílkoviny 13 g 26 g 20 %
Sacharidy 4.5 g 9 g 5 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 26 g 52 g 37 %
nasycené 9.5 g 19 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 2.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?