Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Encián Camembert sýr

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Tatranská mliekareň, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588004490796
Data ze dne: 12. 9. 2019



Popis

Měkký zrající plnotučný sýr s bílou plísní na povrchu s paprikovým kořením. Sušina min. 43%, tuk v sušině min. 45%, jedlá sůl max. 3%.

Složení

  • pasterizované mléko
  • jedlá sůl
  • paprikové koření - 1,2% směs bylin a koření
  • - cibule drcená
  • - paprika sladká
  • - černý pepř drený
  • - pastinák
  • - rozmarýn
  • - sůl - 12,3%
  • - dextróza
  • syřidlo
  • mlékařské kultury
  • Penicillium candidum

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
110 g
% DDD
Energie 300 kcal 330 kcal 14 %
1255 kJ 1380.5 kJ
Bílkoviny 21 g 23.1 g 32 %
Sacharidy 2 g 2.2 g 2 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 23 g 25.3 g 33 %
nasycené 15 g 16.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 2.53 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?