Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Čokoláda na vaření

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ludwig Czekolada sr. z o. o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4337185618222
Data ze dne: 10. 2. 2021



Popis

Obsah kakaové sušiny min. 52%.

Složení

  • cukr
  • kakaová hmota
  • kakaové máslo
  • odtučněný kakaový prášek
  • laktóza - mléko
  • vanilkový extrakt

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy lepku
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga FAIRTRADE 1
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení kak.hm. min.52%(1) bez přídavku rostl.tuků(2) 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 530 kcal 1 061 kcal 26 %
2219 kJ 4438 kJ
Bílkoviny 6.8 g 13.6 g 10 %
Sacharidy 50 g 100 g 56 %
z toho cukry 48 g 96 g
Tuky 29 g 58 g 41 %
nasycené 18 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 10 g 20 g
Sůl 0.01 g 0.02 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?