Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tatarská omáčka

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Kaufland Česká republika v.o.s.
EAN: 4335896511467
Data ze dne: 7. 2. 2020



Popis

Vitastar tatarská omáčka. Ochucená majonéza. Studená omáčka emulgovaná. Emulgováno s 50% tuku.

Složení

  • semínko hořčice
  • byliny
  • koření
  • jedlá sůl
  • řepkový olej - 50%
  • cukr
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • ocet kvasný lihový
  • vaječné žloutky - 3%, pocházejí z chovu z nosnic v halách
  • - cibule
  • - okurky
  • zeleninová směs - 10%
  • pitná voda

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
470 g
% DDD
Energie 482 kcal 2 266 kcal 23 %
2017 kJ 9479.9 kJ
Bílkoviny 0.5 g 2.35 g 1 %
Sacharidy 6.9 g 32.43 g 8 %
z toho cukry 4.8 g 22.56 g
Tuky 51 g 239.7 g 73 %
nasycené 4.3 g 20.21 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.96 g 4.512 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?