Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Tatarská omáčka

9
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: AGRICOL s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007640021
Data ze dne: 30. 1. 2021



Popis

Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obashem tuku 40%.

Složení

  • pitná voda
  • řepkový olej
  • cukr
  • vaječný žloutek
  • okurky
  • ocet kvasný lihový
  • jedlá sůl
  • modifikovaný škorb - zahušťovadlo
  • semeno hořčice
  • cibule
  • koření
  • pažitka

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Klasa, Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 389 kcal 389 kcal 19 %
1626 kJ 1626 kJ
Bílkoviny 0.6 g 0.6 g 1 %
Sacharidy 8 g 8 g 9 %
z toho cukry 4.5 g 4.5 g
Tuky 40 g 40 g 57 %
nasycené 3 g 3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.9 g 1.9 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?