Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Naše karamelové

15
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Perník s.r.o.
Dodavatel: Penny Market s.r.o.
EAN: 8594040450380
Data ze dne: 30. 6. 2020



Popis

sušenky s karamelem

Složení

  • pšeničná mouka
  • cukr
  • řepkový olej
  • karamelizovaný cukr - 11%
  • palmový tuk
  • sójová mouka
  • skořice mletá
  • jedlá sůl

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 453 kcal 907 kcal 22 %
1897 kJ 3794 kJ
Bílkoviny 6.5 g 13 g 10 %
Sacharidy 62 g 124 g 69 %
z toho cukry 36 g 72 g
Tuky 19 g 38 g 27 %
nasycené 4.8 g 9.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.42 g 2.84 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?