Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tvarohový krém čokoládový

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Farma rodiny Němcovy s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594162160181
Data ze dne: 4. 2. 2021


bez lepku

Popis

Slazený s příchutí čokolády.

Složení

  • tvarohový krém - 83%
  • - tučný tvaroh - 55%
  • - jogurt bílý
  • - jogurtová kultura Lactobacillus delbruckii subsp. bulgaricus
  • - probiotická kultura Streptococcus thermophilus
  • ochucující složka - 17%
  • - sacharóza
  • - voda
  • - čokoládový prášek - 4,2%
  • - kakaový prášek - 2,5%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 158 kcal 189 kcal 8 %
660 kJ 792 kJ
Bílkoviny 6.25 g 7.5 g 10 %
Sacharidy 16.8 g 20.16 g 19 %
z toho cukry 14.83 g 17.796 g
Tuky 7.26 g 8.712 g 10 %
nasycené 4.83 g 5.796 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.08 g 0.096 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…

Jak bezpečné a kvalitní jsou u nás potraviny?

jsme skutečně popelnicí Evropy nebo je to trochu jinak? Sami jsme byli…

Čerstvé ryby na Rohlíku? Proč ne!

Pro čerstvé ryby nemusíte už jen k moři. Do 48 hodin od výlovu mohou být na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?