Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bourbon-Vanilla

Údaje o potravině

Hmotnost: 2500 g
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Kaufland Slovenská republika v.o.s.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 18.10.2018
Čárový kód EAN: 4335896123806
Obaly: PP Polypropylén
221



Popis

Mražený krém s rostlinným tukem vanilkový

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
2500 g
% DDD
Energie 221 kcal 5 521 kcal 11 %
924 kJ 23100 kJ
Bílkoviny 3 g 75 g 5 %
Sacharidy 25 g 625 g 28 %
z toho cukry 21 g 525 g
Tuky 12 g 300 g 17 %
nasycené 10 g 250 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.5 g 12.5 g
Sůl 0.13 g 3.25 g

Složení

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Německo 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?