Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Gelatelli vanilka

10
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20810382
Data ze dne: 10. 4. 2018



Popis

Zmrzlina s rostlinným tukem s příchutí vanilky

Složení

  • mléko odstředěné
  • syrovátkový výrobek
  • kokosový tuk
  • cukr
  • glukozo-fruktozový sirup
  • smetana - 6%
  • dextróza
  • glukózový sirup
  • přírodní aroma - vanilka
  • mletá vanilka

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodávající 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
2000 g
% DDD
Energie 218 kcal 4 364 kcal 10 %
913 kJ 18260 kJ
Bílkoviny 2.4 g 48 g 4 %
Sacharidy 25.5 g 510 g 28 %
z toho cukry 21.9 g 438 g
Tuky 11.8 g 236 g 17 %
nasycené 10.3 g 206 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.05 g 1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?