Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Mražený sorbet malinový

7
Země výroby: Velká Británie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Marks and Spencer Czech republic a.s.
EAN: 01273878
Data ze dne: 19. 12. 2021



Popis

Mražený krém sorbet malinový.

Složení

  • pitná voda
  • malinový protlak - 23%
  • cukr
  • citronová šťáva
  • dextróza
  • glukózový sirup
  • sirup z invertního cukru
  • aroma
  • citrusová vláknina

Alergeny

  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Velká Británie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
339 g
% DDD
Energie 108 kcal 365 kcal 5 %
450 kJ 1525.5 kJ
Bílkoviny 0.5 g 1.695 g 1 %
Sacharidy 24.9 g 84.411 g 28 %
z toho cukry 21.5 g 72.885 g
Tuky 0.4 g 1.356 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.339 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.4 g 1.356 g
Sůl 0.08 g 0.2712 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?