Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zmrzlinový dort vanilka

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: PINKO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594005432086
Data ze dne: 4. 9. 2021



Popis

Mražený krém s rostlinným tukem vanilkový.

Složení

  • rekonstituované odtučněné mléko
  • cukr
  • kokosový olej
  • sušená syrovátka
  • glukózový sirup - 1,9%
  • sušená smetana - 1,8%
  • kakaový toping
  • - glukózový sirup
  • - kokosový olej
  • - pitná voda
  • - cukr
  • - kakao
  • přírodní aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
290 g
% DDD
Energie 185 kcal 536 kcal 9 %
774 kJ 2244.6 kJ
Bílkoviny 1.7 g 4.93 g 3 %
Sacharidy 22.4 g 64.96 g 25 %
z toho cukry 19.8 g 57.42 g
Tuky 9.8 g 28.42 g 14 %
nasycené 8.6 g 24.94 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.19 g 0.551 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?