Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Eidam

Údaje o potravině

Hmotnost: 100 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BILLA, spol. s r.o.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 26.10.2017
Čárový kód EAN: 8590345000022
Obaly: PP Polypropylén
345 Čteme etikety za vás



Popis

Eidam 45% tuku v sušině

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 345 kcal 345 kcal 17 %
1444 kJ 1444 kJ
Bílkoviny 28 g 28 g 43 %
Sacharidy 1.2 g 1.2 g 1 %
z toho cukry 1.2 g 1.2 g
Tuky 25.6 g 25.6 g 37 %
nasycené 16.9 g 16.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 1.3 g

Složení

  • mléko
  • jedlá sůl
  • mlékařská kultura
  • syřidlo

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?