Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jihočeský Eidam 20%

Údaje o potravině

Hmotnost: 100 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Madeta, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 15.5.2017
Čárový kód EAN: 8593803328195
Zpracovatelé: Madeta, a.s.
57 Čteme etikety za vás


bez lepku DIA (bez cukru)

Popis

Polotvrdý nízkotčný sýr, plátky, 20% tuku v suš., sušina 49%

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 237 kcal 237 kcal 3 %
992 kJ 992 kJ
Bílkoviny 32 g 32 g 49 %
Sacharidy 2.5 g 2.5 g 3 %
z toho cukry 2.5 g 2.5 g
Tuky 11 g 11 g 16 %
nasycené 7.2 g 7.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0 g 0 g
Sůl 1.3 g 1.3 g

Složení

  • mléko
  • jedlá sůl
  • mlékařské kultury

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga český výrobek 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?