Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Arašídy v křupavé krustě

5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BILLA, spol. s r.o.
EAN: 9008684019593
Data ze dne: 31. 7. 2022



Popis

Arašídy v křupavé krustě 45% s paprikovou příchutí, pražené.

Složení

  • arašídy - 46%
  • škrob
  • - kukuřičný škrob
  • - pšeničný škrob
  • pšeničná mouka
  • slunečnicový olej
  • cukr
  • jedlá sůl
  • mletá paprika - 0,5%
  • sušená cibule
  • dextróza
  • sušená syrovátka
  • kvasnicový extrakt
  • aroma

Alergeny

  • arašídy
  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 515 kcal 1 030 kcal 25 %
2154 kJ 4308 kJ
Bílkoviny 14 g 28 g 22 %
Sacharidy 41 g 82 g 46 %
z toho cukry 9 g 18 g
Tuky 32 g 64 g 46 %
nasycené 4.4 g 8.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.2 g 4.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Blíží se Mikuláš se svou nadílkou...

Nevíte si rady, co bude letos balíček pro vaše děti obsahovat? Laciným…

Nejčastější alimentární onemocnění v ČR!

Kampylobakterióza už 15 let patří mezi nejčastěji se vyskytující infekční…

Kojenecká výživa s možným obsahem bakterie Cronobacter

Na českém trhu se prodávala kojenecká výživa s možným obsahem bakterie…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?