Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Višně v čokoládě

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BILLA, spol. s.r.o.
EAN: 8590345402994
Data ze dne: 11. 10. 2020



Popis

Formované bonbóny z hořké čokolády (50%) s náplní s višní v alkoholu. Obsah kakaové sušiny min. 70%. Obsah alkoholu 10%

Složení

  • cukr
  • kakaová hmota
  • višně v alkoholu - 12%
  • - višně - 76%
  • - alkohol
  • kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • alkohol
  • kakaové máslo
  • glukózový sirup
  • aroma
  • vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR

Alergeny

  • soja
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga UTZ 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) čokoláda bez rostl.tuků (2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
168 g
% DDD
Energie 459 kcal 772 kcal 22 %
1922 kJ 3228.96 kJ
Bílkoviny 5.8 g 9.744 g 9 %
Sacharidy 40 g 67.2 g 44 %
z toho cukry 38 g 63.84 g
Tuky 23 g 38.64 g 33 %
nasycené 15 g 25.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.5 g 0.84 g
Sůl 0.08 g 0.1344 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?